Language

Thorbjørnrud Hotel


Mathotellet Thorbjørnrud

Mathotellet Thorbjørnrud

Det finnes ikke mange hotell som Thorbjørnrud. Tenk deg en hotellrestaurant som får alt kjøttet de trenger fra sin egen gård. Et hotell der kokkene plukker grønnsaker, bær og urter fra egen hage og kan hente så mye ost de vil fra hotellets eget ysteri. Et hotell der hotelldirektøren brygger øl til gjestene sine, og hotelleieren melker kuer om morningen og tar imot mer enn 300 lam ved påsketider. Et hotell der det meste av maten som serveres er ureist og produsert av menneskene som driver det. Et hotell der matentusiasmen stikker så dypt at man har valgt å si at maten vår, den følger vi hele veien fra jord til bord.

Thorbjørnrud Ysteri er en del av den store lokalmatsatsingen Olav Lie-Nilsen har gjort rundt mathotellet Thorbjørnrud. Det tradisjonelt konferansehotellet har de siste årene utviklet seg til å bli en anerkjent lokalmatprodusent som tilbyr hotellgjestene sine ureist mat, hotellbrygget øl, oster fra eget ysteri, inspirerende matkurs, foredrag og omvisninger. 

For oss i ysteriet er det gull verdt å være hoffleverandør til hotellrestauranten på Thorbjørnrud. Her ”går vi til bords” med gjestene hver eneste dag og får direkte tilbakemelding på ostene vi lager, både fra gjestene og kokkene som bruker ostene i matlagingen.

 

undefined

 

 

 

 

Til toppen